11.06.2018 09:29

Buzna chce někomu znepříjemňovat život

Minulý týden odvysílala Česká televize pořad Otisky doby na téma výživné.

Odkaz pro přehrání pořadu ZDE

V závěru byla diskuse s buznou Pospíšilem a jakousi ředitelkou známé neziskové organizace, která parazituje na neštěstí rozvedených děti. Překvapivě právě ředitelka této „neziskovky“ mluvila vcelku rozumně. Nepochybně to však byl jen marketingový tah, jak přilákat další zákazníky, protože této „neziskovce“ vůbec nejde o děti, ale především o zisk pro spřízněné advokáty a exekutory. Po zjevně nadsazené otázce redaktorky, zda by třeba pomohlo zabavování mobilních telefonů neplatičům výživného, ožil buzerant Pospíšil a v plné nahotě předvedl svojí fascinaci represí vůči skutečným chlapům, kteří se na rozdíl od něj zplozením dětí zasloužili o budoucnost našeho státu. Prý je potřeba jim co nejvíce znepříjemňovat život. Taková nehorázná drzost nemůže zůstat bez adekvátní odezvy!  

Nevážený pane Pospíšile

Reaguji na vaše vystoupení v České televizi v pořadu Otisky doby na téma výživné.

Předně nechápu vaší logiku, že si má rozvedený otec, který sám nemá co do úst, vzít půjčku na zaplacení výživného a vyhnout se tak kriminálu. A co se tím vyřeší? V kriminále skončí o několik měsíců později, potřebné děti opět nic nedostanou a ještě mu bude v patách exekutor. Víte, kolik rodičů z úplných rodin nemá pro svoje děti třeba na školní obědy? Těm také poradíte, aby si vzali půjčku?

V pořadu jste také horoval za znepříjemňování života neplatičům výživného. Jakým právem chcete právě vy se svojí homosexuální orientací znepříjemňovat život lidem, kteří se na rozdíl od vás zplozením dětí zasloužili o budoucnost našeho státu a národa?!  

Laskavě si uvědomte, že jste pro budoucnost našeho státu absolutně neužitečný, přesto ve svých veřejných vystoupeních zacházíte příliš daleko a snažíte se nesmyslnou represí chránit většinovou část občanů tam, kdo o to právě od vás vůbec nestojí.  

Zdvořile vás tedy žádám, starejte se především o to, aby vaše komunita nešířila nakažlivé smrtelné pohlavní nemoci a přestaňte se srát do života normální většinové společnosti, tak jako to hlásáte na webových stránkách vaší politické strany.

Luboš Meszner

Připojte se a také mu napište, co si o jeho názorech myslíte.

Jiri.Pospisil@top09.cz

 

Ilustrace z obalu knihy Kokoti jsou věční

 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Ministr zlovůle nemluví, 
nevidí ani neslyší. Pro
vyhledání 
potřebných 
informací tedy využijte
funkci

HLEDAT zadáním klíčového slova.

  ministr nespravedlnosti
JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz